Könyvbemutató Budapesten

AJTÓ EGY ÚJ VILÁGBA...

Ha szívesen belépnél rajta, szeretettel várunk az Angyalhegy ökoutópia-sorozat könyvbemutatójára.

2018. március 3. szombat 18:00-19:30

Életfény Központ
1084 Budapest
Bérkocsis utca 41. 1/ 9. kapukód 25.

A találkozón ízelítót mutatunk a könyvből, és beszélgetünk arról, hogy hogyan született, kiknek szól, hogy miért érdemes elolvasni éppen ezt a könyvet, amikor annyi másik vár az olvasókra. És remélem, szóba kerülnek majd azok a témák is, amelyek foglalkoztatják a hozzánk hasonló, másként gondolkodó "ufókat", Avatárokat, B-ket, kulturális kreatívokat, Neókat, szivárványharcosokat... angyalokat vagy éppen ördögfiókákat :-). Bízom benne, hogy sokan inspirálódnak majd a könyv hatására, és nekiindulnak, hogy megtalálják álmaik földjét, és ott megvalósítsák a saját Angyalfalujukat. Lehet, hogy ez az út „csak” szimbolikus lesz, mert elsősorban nem a lakóhelyünket kell megváltoztatnunk (bár néha az is segít, arra is szükség lehet), hanem saját magunkat, idézve Gandhi szavait: 

https://www.facebook.com/events/321809764978961/permalink/321890781637526/?notif_t=feedback_reaction_generic&notif_id=1516725060368499

"Te magad légy a változás, amit látni szeretnél a világban."


A belépés díjtalan!

Akik támogatják (minimum 3600.- Ft-tal) a regénysorozat következő részének a megjelenését és/vagy a Búbos Ökoház Projektet, a saját Angyalhegy könyvükkel gazdagabban térhetnek haza.
A kisebb összeggel (minimum 1000.- Ft-tal) támogatók között pedig kisorsoljuk a könyv három példányát.

A lap alján letölthető meghívót találsz.

BÚBOS TEVE ÚTRA INDUL...

Az Angyalhegy utópiasorozat születése szorosan összefügg szupervályogos-kiköltözős-ökoházas terveinkkel…

Hogyan nőtte ki magát az ökoépítészetből egy sci-fi kalandregény?
Mik ezek az innovatív házépítős ötletek?

Ezekről is mesélünk a könyvbemutató során.

Hónunk alatt az Angyalhegy regénnyel és a zsákvályogos-földfűtéses Búbos Teveházas elképzeléseinkkel – idén tavasszal vándorútra, országjárásra indulunk kis hazánkban, és reményeink szerint a határon túlra is, hogy bemutassuk az érdeklődőknek a terveinket, és támogatókat verbuváljunk a megvalósításhoz (akár pénzzel, akár eszközzel, akár munkával). A budapesti könyvbemutatón ünnepélyesen útjára indítjuk a Búbos Tevénket :-).

ą
Mona Kara Kovács,
2018. jan. 23. 9:20